12 Mai 2023Sursa: IPJ VRANCEA

POLIȚIȘTII VRÂNCENI, CAMPIONI LA TIR

Ieri, 11 mai, în cadrul festivităţii de premiere a Campionatului de Tir al Ministerului Afacerilor Interne, ediţia 2023, doi polițiști vrânceni au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

 

Pe aliniamentul de tragere - înainte!

 

Cu această comandă a început etapa finală a Campionatului de Tir al M.A.I. Timp de 2 zile, cei 180 de participanți, trăgători de elită, reprezentând toate armele ministerului, și-au demonstrat abilitățile în mânuirea armamentului din dotare.

 

Campionatul s-a desfăşurat în județul Mureș și a fost organizat de către Ministerul Afacerilor Interne, prin intermediul Centrului Cultural.

 

În clasamentul general pe structuri, pe prima treaptă a podiumului au fost polițiștii   rezultat la care au contribuit cele două medalii de aur obținute de către colegii noștri, agent șef principal Dinu Ionel, instructor tir, dar și de colega noastră, inspector Gheorghiu Ioana, din cadrul Biroului Pregătire Profesională, ofițer specialist pe linia conducerii autovehiculelor de serviciu în regim prioritar și defensiv.

  

Și pentru că ”adevărații profesori sunt cei care se folosesc ca punți peste care își invită elevii să treacă”, colegul nostru, ALIN MOLDOVEANU, campion olimpic la tir la Jocurile Olimpice de Vară de la Londra, din 2012 și multiplu medaliat la Campionatele Mondiale și Europene de tir (pușca aer comprimat -10m), în prezent ofiţer specialist –tragere cu armamentul la IPJ Vrancea, a fost alături de cei doi medaliați iar munca lui s-a oglindit în rezultatele acestora.

 

Îi felicităm pentru medaliile câștigate, în spatele cărora se află calităţi tehnice,