23 Iunie 2023Sursa: IPJ Vrancea

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE COCAINĂ

La data de 23 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat 8 percheziții domiciliare, în județul Vrancea, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

 

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului și până în prezent, persoanele în cauză ar fi procurat, stocat și distribuit, în mod direct și indirect, droguri de mare risc, în județul Vrancea.

 

În cadrul acțiunii, un bărbat, de 29 de ani, a fost prins în flagrant delict în timp ce vindea aproximativ 4 grame de cocaină.

 

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 10 grame de cocaină, 93 de comprimate MDMA, 5 grame MDMA pulbere, 4 cântare electronice de mare precizie și obiecte cu urme de substanță albă.

 

De asemenea, au fost ridicate 4 telefoane mobile și 2.500 de lei.

 

Șase persoane au fost conduse pentru audieri la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea.

 

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.