11 Septembrie 2023Sursa: IPJ Vrancea

REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU INFRACȚIUNEA DE CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani  au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat în vârstă de 33 de ani, cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Sâmbătă, 9 septembrie, ora 20:10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au observat pe Drumul Național 2 E 85 - Calea Moldovei din municipiul Focșani, faptul că, un autoturism a oprit iar conducătorul acestuia a început să adreseze injurii celorlalți conducători auto.

 

Bărbatul a fost legitimat, stabilindu-se faptul că are  33 de ani și este din comuna Popești.

 

Întrucât emana halenă alcoolică i-a fost solicitată de către polițiști testarea cu aparatul etilotest, pe care a refuzat-o.

 

Fiind condus la spital, în prezența cadrelor medicale, bărbatul a refuzat recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice cu restricții – suspendat.

            

Astfel, la data de 10 septembrie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii au emis pe numele acestuia ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea.

 

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.