08 Ianuarie 2018Sursa: IPJ Vrancea

InfoPol

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 6 ianuarie a.c., ora 17.20, polițiștii Seției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza satului Coroteni s-a produs un  eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 30 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism pe raza satului Coroteni, a acroșat un autoturism condus de un bărbat, de 20 ani, din aceeași localitate.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul conducătorului auto de 30 ani a rezultat o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimentul rutier a fost soldat doar cu pagube materiale.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 7 ianuarie a.c., ora 00.23, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cîmpuri au depistat pe DN 2L - Soveja un bărbat, de 63 ani, în timp ce conducea un autoturism iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 7 ianuarie a.c., ora 03.20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Păunești au depistat în trafic un bărbat, de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism deși avea acest drept suspendat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,31 mg/L alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 8 ianuarie a.c., ora 1.10, pe DN 2M-Mera,  un bărbat, de 66 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat, de 47 ani .

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatulul etilotest, iar în cazul conducătorului auto de 66 ani a rezultat o concentrație de  0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De  asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal .

Radare

DN2-E85: Călimănești - Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu. 

Ultimele noutăți

Vezi toate