10 Octombrie 2017Sursa: IPJ Vrancea

InfoPol

La data de 9 octombrie a.c., ora 6.39, polițiștii Biroului Rutier Focşani au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 205 R,  s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

            În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că un bărbat, de 27 ani,  din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 R, a acroșat  un pieton, de 39 de ani, din comuna Golești, care circula pe acostament.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

            La data de 9 octombrie a.c., ora 11.05, un  conducător auto, de 52 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza-Vodă,  a acroșat o femeie de 56 de ani, din aceeași localitate, care se angajase în traversare pe marcajul pietonal.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

              La data de 9 octombrie a.c., ora 16.43, pe DJ 205B, în comuna Urechești, un bărbat, de 77 ani, din municipiul Focșani, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autotuturism, condus de un bărbat din localitate.

            În urma producerii evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto din localitate.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

             La data 9 octombrie a.c., ora 19.20, un bărbat, de 33 de ani,  din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bucegi, nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni  și a acroșat  un minor, de 16 ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

            În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului.

            În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Vătămare corporală din culpă”.

            La data de 9 octombrie, ora 21.26, polițiștii au depistat pe DN2- E85, în localitatea Urechești, un bărbat, de 42 de ani,  în timp ce conducea un autourism.                          

            În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul în cauză avea autorizația de circulație provizorie expirată, fapt pentru care a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Conducere pe drumul public a unui autovehicul neînmatriculat.

   

Radare:

DN2-E85: Călimănești - Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Ultimele noutăți

Vezi toate