06 Octombrie 2017Sursa: IPJ Vrancea

InfoPol

            La data de 5 octombrie a.c., 30 de polițiști ai Serviciilor Ordine Publică, Investigare a Criminalității Economice, Rutier și cei ai Secțiile de Poliție Rurală Golești, Gugești și Cotești, au acționat preventiv – reactiv, pe DN 2 E85, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilicite de comerț cu produse agricole, ce se comit în piețe agroalimentare și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

            În urma a 95 de controale efectuate, 98 de persoane au fost legitimate și 46 de autovehicule au fost verificate, fiind aplicate 58 de sancțiuni contravenționale, din care:

                   - 30 pentru încălcarea prevederilor Legii 145/2014, privind  pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol;

                   - 7 pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor fapte ilicite de comerț;

                   - 17 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice;

                    - 4 pentru nerespectarea prevederilor O.G. 43/1997, privind regimul drumurilor;

            Valoarea  totală a sancțiunilor contravenționale aplicate a fost de 31.091 lei iar a  bunurilor confiscate- 300 lei.

Evenimente rutiere

            La  data de 5 octombrie a.c., ora 11.00,  o femeie, de 41 de ani, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii, nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni, acroșând o femeie, de 68 de ani, din comuna Vulturu.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

            La data de 5 octombrie a.c., un tânăr, de 18 ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism pe DN2D,  a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 40 ani.

            În urma producerii evenimentului rutier  a rezultat rănirea a 5 persoane.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

            La data de 5 octombrie a.c., ora 13.51, un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E85, în afara localității Haret, a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu semiremorca unui autotractor, condus de către un bărbat, de 64 de ani, din județul Olt.

            În urma producerii evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă bărbatului de 39 ani.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

            La data de 5 octombrie a.c., ora 19.57,  polițiștii au depistat pe DJ 202 F, în localitatea Bălești, un tânăr, de 17 ani, în timp ce conducea  un moped care nu era înregistrat ori înmatriculat și fără a deține permis de conducere.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

             La data de 5 octombrie a.c., ora 21.30, polițiștii Biroului Rutier Focșani au fost sesizați despre faptul că, pe strada Vîlcele din localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

            În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat, de 61 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, a fost acroșat de un autoturism, condus de către un bărbat, de 27 de ani, din comuna Vrâncioaia.

            A rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare:

DN2-E85: Călimănești - Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Ultimele noutăți

Vezi toate