13 Martie 2018Sursa: IPJ Vrancea

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 12 martie a.c., ora 00:48, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au oprit în trafic pe DN2D în localitatea Tulnici, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 ani din comuna Strejești, jud. Olt care, în urma verificărilor, s-a stabilit că avea permisul de conducere reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducere unui vehicul fără permis de conducere”.

La data de 12 martie a.c., ora 07.40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Odobești, au oprit pentru control un bărbat în vârstă de 56 ani, din comuna Bolotești care conducea un tractor pe DN 2D de pe raza comunei Bolotești județul Vrancea în timp ce se afla sub influenta alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Militar Focșani unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Infracțiuni de furt comise de minori cercetate de polițiști

La data de 12 martie a.c., ora 12:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Adjud au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 51 ani din comuna Ruginești, despre faptul că în seara zilei de 11 martie, în jurul orei 22.00, două persoane necunoscute au spart cu o piatră geamurile laterale față de la autoturismul proprietate, care era parcat pe strada Tineretului din municipiul Adjud și au sustras o stație emisie-recepție cu antena aferentă.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Adjudeni au reușit în scurt timp identificarea autorilor, fiind vorba de doi minori din municipiul Adjud, ambii în vârstă de 14 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cei doi fiind suspecți în mai multe dosare de furt, cercetările urmând a fi continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

La  data  de 12 martie a.c., ora  14.20,  polițiștii din cadrul Poliției orașului Panciu au fost sesizați de  către vânzătoarea unui magazin din localitate, despre faptul că două minore în vârstă de 14 ani, respectiv 16 ani au sustras din interiorul  magazinului mai multe articole de îmbrăcăminte pe care le-au ascuns în ghiozdane.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că aspectele sesizate  se confirmă,  bunurile fiind recuperate în totalitate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Mandat de executare a pedepsei pus în aplicare de polițiști

La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Vidra au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 20 ani, din comuna Vidra, pe numele căruia fusese emis un mandat de executarea a unei pedepse de un an închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere

Acesta a fost depus la Penitenciarul Focșani.

Ultimele noutăți

Vezi toate