15 Februarie 2023Sursa: IPJ Vrancea

BULETIN DE PRESĂ

Bărbat cercetat pentru violenţă în familie, monitorizat prin brățară electronică

 

Ieri, 14 februarie, ora 09.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 33 ani, din Panciu are un conflict cu soțul său. 

 

Având în vedere cele sesizate, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că, în seara zilei de 13 februarie a.c., în jurul orei 18.00, soțul femeii, un bărbat de 47 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi lovit-o în zona feței.

În cauză a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, în urma aplicării formularului de risc reieșind existenţa unui risc iminent.

 

Prin ordinul de protecţie provizoriu s-a dispus ca bărbatul să nu se apropie la mai puţin de 50 de metri de victimă.

Totodată, bărbatului i-a fost montat un dispozitiv de supraveghere electronică.

 

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiști

 

La data de 14 februarie a.c., ora 12.30, polițiștii de la Postul de Poliție Bolotești au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Mandatul a fost emis în aceeași zi de către Judecătoria Focșani, pe numele unui bărbat de 31 ani, din localitate, condamnat la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Bărbatul a fost predat Penitenciarului Focșani unde urmează să execute pedeapsa.

 

Depistat în timp ce conducea un autovehicul sub influența alcoolului

 

În această dimineață, ora 05.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, de 30 ani, din Chiojdeni, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Focșani, deși se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat un rezultat de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiun