15 Februarie 2023Sursa: IPJ Vrancea

REȚINUȚI PENTRU TRAFIC ȘI CONSUM DE DROGURI DE RISC ȘI DE MARE RISC

Ieri, 14 februarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat șapte percheziții domiciliare, în județul Bacău, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc. Trei persoane au fost reținute.

 

Din cercetări, a rezultat că, începând cu anul 2022 – până în prezent, la diferite intervale de timp, cei trei bărbați, de 21, 46 respectiv 47 ani, toți din județul Bacău, ar fi procurat, deținut, și vândut, fără drept, diverse cantități de droguri de risc și mari risc.

 

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost identificate și ridicate aproximativ 35g cannabis, 2 grindere, 1 cântar electronic și 8 telefoane mobile.

 

17 mandate de aducere au fost puse în executare.

 

În urma probatoriului administrat, D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Vrancea a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de trei bărbați, urmând ca astăzi, 15 februarie, să fie prezentați Tribunalului Vrancea cu propunerea de arestare preventivă.

 

Suportul operațional a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Bacău și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.