07 Februarie 2023Sursa: IPJ Vrancea

REȚINUȚI PENTRU FURT AUTO ȘI DIN SOCIETATE COMERCIALĂ

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat și reținut, pentru 24 de ore, trei tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

În urma activităților specifice desfășurate, la data de 6 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Focșani au identificat trei tineri, de 15 ani, bănuiți de furtul unor bunuri dintr-o societate comercială din municipiul Focșani.

 

În fapt, din cercetări a reieşit că, la data de 31 ianuarie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, prin efracție, într-o societate comercială din municipiul Focșani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 850 de lei.

 

Totodată, doi dintre aceștia sunt bănuiți de faptul că, în cursul lunii noiembrie 2022, ar fi sustras un autoturism pe care ulterior l-au abandonat pe o stradă din municipiu, cauzând un prejudiciu de 11.000 de lei.

 

În baza probatoriului administrat, ieri, 6 februarie, față de cei trei, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.

 

Astăzi, 7 februarie, Judecătoria Focșani a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu față de unul dintre cei trei tineri și măsura controlului judiciar față de ceilalți doi.

 

 

.