16 August 2023Sursa: IPJ Vrancea

BULETIN DE PRESĂ 16 august

Femeie care nu a mai revenit la domiciliu, identificată de polițiști

 

Ieri, 15 august, ora 12:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au fost sesizați direct de către o femeie din localitate cu privire la faptul că, în intervalul orar 05:30-07:30, fiica sa, în vârstă de 31 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său fără a cunoaște locul deplasării și nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate, femeia a fost identificată în mediul rural, p nefiind victima vreunei infracțiuni.

 

Ordin de protecție și monitorizare cu brățară electronică emis de Poliția Mărășești împotriva unui bărbat care și-ar fi agresat concubina

 

La data de 15 august, Poliția Orașului Mărășești a fost sesizată direct cu privire la faptul că, o femeie, de 45 de ani, din Mărășești, în timp ce se afla la domiciliu, a fost agresată de către concubinul său, un bărbat, de 51 de ani, din comuna Cilibița, județul Buzău.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violență în familie” și au emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 51 de ani, asupra acestuia fiind montat un dispozitiv de supraveghere electronică.

 

Tânăr depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive

 

La data de 15 august, ora 04:55, polițiștii Biroului de Ordine Publică  au depistat un tânăr de 22 de ani, din Mărășești, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Focșani, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Astfel, în urma testului preliminar efectuat rezultatul a fost pozitiv pentru THC-5 Cannabis.

 

 

 

Totodată, în urma controlului autoturismului, a fost identificat un plic cu materie vegetală mărunțită, despre care exista suspiciunea că ar avea efect psihotrop.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

În cursul nopții trecute, ora 01:20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat un bărbat, de 36 de ani, din comuna Coroiești, județul Vaslui,  în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică însă a refuzat testarea cu aparatul alcoltest, polițiștii l-au condus la Spitalul Municipiului Adjud, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.