03 Februarie 2018Sursa: IPJ Vrancea

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN LOCUINŢĂ.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au efectuat percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţă, pe raza județului Vrancea.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor bănuiți, la data de 3 februarie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în comunele Suraia și Răstoaca, în urma cărora au fost indisponibilizate bijuterii, telefoane mobile, parfumuri, ceasuri, scule și unelte susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii ianuarie a.c., cei în cauză ar fi sustras din locuințe diverse bunuri, pe care ulterior, fie le-ar fi utilizat în interes propriu, fie le-ar fi comercializat către alte persoane.

6 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 50.000 lei.

Cinci persoane cu vârste între 16 și 25 de ani au fost reţinute de poliţişti, urmând a fi prezentate la data de 4 februarie a.c. Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La percheziții au participat și polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală Golești și Nănești precum și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Ultimele noutăți

Vezi toate