08 Octombrie 2017Sursa: IPJ Vrancea

InfoPol

Percheziții la persoane bănuite de contrafacerea băuturilor alcoolice și sustragerea de la plata accizelor datorate bugetului consolidat de stat

            La data de 6 octombrie a.c., ora 7.00, polițiștii Secției 9 Odobești au efectuat în comuna Bolotești, 3 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de contrafacerea băuturilor alcoolice precum și sustragerea de la plata accizelor datorate bugetului consolidat de stat, în  urma cărora a fost identificată și indisponibilizată cantitatea totală de 825 litri de substanță cu miros de țuică.

            În vederea documentării cauzei, politistii au ridicat mostre al căror conținut urmează să fie analizat în condiții de laborator pentru stabilirea proprietăților fizico-chimice.

            La acțiune au participat polițiști ai Serviciului de Acțiuni Speciale și reprezentanți ai Direcției Județene Agricole Vrancea.

            Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Evenimente rutiere

            La data de 6 octombrie, polițiștii Secției 10 Panciu, împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român Vrancea, au desfășurat pe DJ 205 H, o acțiune pe linia verificarii stării tehnice a autovehiculelor, în urma căreia au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de 7975 de lei.

            Totodată, au fost reținute 9 certificate de înmatriculare  și un permis de conducere.

            La data de 6 octombrie a.c.,  ora 14.23, un bărbat, de 69 ani, din comuna Răstoaca, în timp ce  conducea un autoturism , a pătruns pe DN23, fără a acorda prioritate unei autoutilitare, condusă de un bărbat, din municipiul Focșani, intrând în coliziune cu aceasta.

            În urma producerii evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 69 ani.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

            La data de 6 octombrie a.c., ora 22.20, polițiștii din  Reghiu au depistat pe DN 2 M, un bărbat, de 81 ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul radiat din circulație .

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

            La data de 7 octombrie a.c., ora 8.44, polițiștii Serviciului Rutier au depistat, pe DN2 E85, în localitatea Popesti, un bărbat, de 41 ani, din municipiul Focsani, în timp ce conducea un autovehicul iar în urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,85  mg/l alcool pur în aerul expirat.

            Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre  biologice  de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

           La data de 7 octombrie a.c., ora 12.50, polițiștii Secţiei 3 Vidra au depistat pe DC Chiricani-Nereju Mic, un bărbat, din comuna Nereju, în timp ce  conducea un autoturism  neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere.

           În cauză a fost întocmit dosar penal.

            La data 7 octombrie a.c., ora 20.46, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, de 59 ani, din comuna Câmpineanca, în timp ce conducea un autoturism iar în urma testării cu aparatului etilotest a rezultat o concentrație de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

            Întrucât conducatorul auto a refuzat să însoțeasca echipajul de poliție la o unitate medicală în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

            La data de 7 octombrie a.c., ora 22.30, polițiștii  Biroului Rutier Focșani au depistat pe strada Republicii un bărbat, de 26 ani, din  municipiul Focsani, în timp ce conducea  un autoturism, deși avea acest drept suspendat.

            În cauză a fost întocmit dosar penal.

Mandat de arestare, pus în aplicare de polițiști

            La data de 7 octombrie a.c, ora 9.00, polițiștii din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Focșani au depistat un bărbat, de 32 ani, din comuna  Valea Râmnicului, județul Buzău, iar în urma verificărilor au stabilit faptul că pe numele acestuia, Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Furt calificat”.

            Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Radare:

DN2-E85: Călimănești - Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești-Garoafa; Golești- Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23:  Răstoaca; Vulturu.

Ultimele noutăți

Vezi toate