ANUNŢ

 privind testarea psihologică a candidaţilor înscriși la concursul de admitere organizat în anul 2021 la unitățile de învățământ postliceal ale M.A.I.

 SESIUNEA SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE 2021

 

În urma programării efectuate prin Dispoziția Directorului Centrul de Psihosociologie al M.A.I., testarea psihologică a candidaţilor înscrişi la concursul de admitere la Școlile de Agenți de Poliție sesiunea septembrie- octombrie 2021 se va desfăşura la sediul IPJ Vrancea din Mun. Focșani, str. Cezar Bolliac nr. 12, Sala de ședințe (intrarea vis-a-vis de Casa Armatei), astfel:

  • în ziua de 14.09.2021, ora 08.30;

  Candidaţii vor avea asupra lor documentul de identitate (aflat în termenul de valabilitate) şi un pix/stilou de culoare albastră. Nu se admit pixuri/stilouri care permit ştergerea şi rescrierea.

Nu este permis accesul candidaților cu telefonul mobil în sala de testare.

Activitatea de testare psihologică se desfăşoară cu respectarea regulilor în vigoare, stabilite la nivel naţional, în vederea prevenirii și combaterii infectării cu virusul COVID-19 (distanţare socială, portul măştii cu acoperirea nasului și a gurii pe toată perioada examinării, dezinfectarea sălii în care se desfășoară testarea.

Candidaţii care nu se regăsesc pe listele privind testarea psihologică vor fi programați în următoarele serii de testare, urmând ca planificarea candidaților pentru seriile următoare să fie postată pe pagina de internet a unității, în timp util.

IMPORTANT: Candidații care dețin un aviz psihologic valabil emis în vederea participării la concursurile de admitere organizat în anul 2021 la Academia de Poliție ,, Alexandru Ioan Cuza” precum și la instituțiile din structura Ministerului Apărării Naționale și la Academia Națională de Informații ,, Mihai Viteazul” care pregătesc personal pentru nevoile M.A.I. nu pot susține o nouă evaluare.