ANUNȚ

privind recrutarea și selecția candidaților în vederea participării la concursul de admitere organizat în anul 2021 la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București 

         Inspectoratul de Politie al Judeţului Vrancea, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară în perioada 28 iunie – 11 iulie 2021 activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București care au prevăzute locuri pentru formarea inițială a personalului Ministerului de Interne (M.A.I.) – sesiunea 2021, învăţământ cu frecvenţă și cu frecvență redusă. 

Locurile sunt comune pentru femei şi bărbaţi. Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de locul de domiciliu/reședinţă înscris în cartea de identitate.

 

Cererile de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere

 

  • se vor descărca de pe site-ul vn.politiaromana.ro, Secțiunea Carieră - Admitere 2021,
  • se completează de candidat în mod lizibil, se semnează
  • se transmit doar în format electronic la adresa de email resurseumane@vn.politiaromana.ro până la data 11.07.2021, zilnic, inclusiv Sâmbăta și Duminica.

 

După depunerea cererii și a declarației de acceptare a condiției, fiecare candidat va primi un email din partea IPJ Vrancea conținând codul unic de identificare atribuit pentru concursul de admitere.

Recomandăm candidaților să folosească aceeași adresă de email de corespondență ca cea notată în Cererea de înscriere!