În urma desfășurării concursului de admitere la Academia Tehnică Militară, sesiunea iulie 2017, au rămas neocupate 8 (opt) locuri bugetate dintre cele alocate Ministerului afacerilor interne.

Detalii

I.P.J. Vrancea completează anunțul nr. 19620 din 24.04.2017 

Detalii

Recrutarea şi selecţia candidaţilor pentru admiterea pe locurile M.A.I. rămase neocupate la Academia Tehnică Militară București în sesiunea a II-a

Detalii

Candidaţii înscrişi la concursul de ADMITERE în instituţiile de învăţământ superior şi postliceale ale M.A.P.N. pe locurile M.A.I. pentru care unitate de recrutare este IPJ Vrancea se vor prezenta la contravizita medicală și evaluarea aptitudinilor fizice conform precizărilor adresei MAI-DGMRU nr. 265305 din 27.06.2017,astfel:

Detalii

Rezultatele obţinute la probele de verificare a aptitudinilor fizice a candidaților selecționați de către I.P.J. Vrancea pentru susținerea examenului de admitere la Facultatea de Poliție din cadrul Academiei de Poliție ,, Al. I. Cuza” București, forma de învățământ cu frecvență redusă- sesiunea 2017

Detalii

REZULTATELE LA TESTAREA PSIHOLOGICA

A CANDIDAŢILOR ÎNSCRIŞI LA CONCURSUL DE ADMITERE ÎN INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT M.A.I.   - IUNIE 2017 -

 

Detalii

Inspectoratul de Politie Judeţean Vrancea, desfăşoară activitatea de verificare a aptitudinilor fizice pentru admiterea la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, pentru forma de învăţământ frecvenţă redusă – sesiunea 2017.​    Verificarea fizică se va desfăşura în data de 12.06.2017 ora 08.30, pe baza sportivă Stadionul „Tineretului”, intersecţia str. Cuza Vodă cu str. Mărăşeşti din Municipiul Focşani.

Detalii

1. Examinarea medicală va avea loc la Centrul Medical Judeţean Vrancea (sediul IPJ Vrancea din mun. Focşani).  Examinarea medicală a candidaţilor va începe în data de 09.06.2017 orele 08.oo şi se va desfășura zilnic, Lu-Vi începând cu orele  08.oo.

2.  Având în vedere noile precizări privind examinarea medicală a candidaţilor, termenul limită de depunere a dosarelor de candidat în regim complet se modifică după cum urmează:

14.06.2017 – pentru candidaţii la instituţiile de învăţământ superior şi postliceal ale  M.A.P.N. şi S.R.I. pe locurile M.A.I.

23.06.2017 – pentru candidaţii la Academia de Poliţie Bucureşti

11.08.2017 – pentru candidaţii la instituţiile de învăţmânt postliceal ale M.A.I.

Detalii

ANUNŢ PRIVIND TESTAREA PSIHOLOGICĂ

A CANDIDAŢILOR LA CONCURSUL DE ADMITERE ÎN INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT CARE PREGĂTESC PERSONAL M.A.I.

Detalii

În completarea ANUNŢULUI nr. 19620 din 24.04.2017 privind ADMITEREA la instituţiile de învăţământ superior şi postliceale ale M.A.I., S.RI., M.A.P.N. pe locurile M.A.I., candidaţii sunt rugaţi să completeze documentele de recrutare cu următoarele documente:

Detalii

Inspectoratul de Politie al Judeţului Vrancea, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară în perioada 24.04.2017-16.08.2017, activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2017, învăţământ cu frecvenţă şi învăţământ cu frecvenţă redusă.

Detalii

Ultimele noutăți

Vezi toate